10è Aniversari

El CPA Ciutat de Terrassa celebra el 10è aniversari amb un Festival de Patinatge Artístic

El programa està format per dinou actuacions de quatre clubs diferents.

El CPA Ciutat de Terrassa organitzarà el proper dissabte el IX Festival de Patinatge Artístic, que se celebrarà al Pavelló municipal d’esports de la Maurina a partir de les 18h. L’esdeveniment, amb el títol de “Érase una vez” com a fil argumental, aplegarà dinou actuacions i es dividirà en dues parts.

La primera d’elles està integrada per deu actuacions i començarà amb “La Marxa”, ball que realitzaran conjuntament totes les patinadores del club. Tot seguit podran contemplar-se cinc números individuals a càrrec de les patinadores del club Elena Prieto, Andrea López, Júlia Linares i Claudia Zalaya i quatre actuacions col·lectives més, dues a càrrec de patinadors del CP Parets i del APA Granollers i dues a càrrec de patinadors del club local.
El programa de la segona part del festival preveu quatre números de grup, dos a càrrec dels clubs convidats, CPA Premià de Mar i CP Gramenet, i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. La jornada finalitzarà amb quatre actuacions individuals que aniran a càrrec de Gisela González, Marina Zalaya, Ana Pérez i Aitana López pel Ciutat de Terrassa i Oriol Terradas pel CP Parets.

V2CARTELL_8_FESTIVAL_opt

Tags:, , , ,