11 podis del Ciutat de Terrassa al IV Trofeu

IMG_0279El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat cap de setmana el seu IV Trofeu de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. La competició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors,  va aplegar prop de 350 patinadors de 12 clubs diferents.

Al marge de la representació local, van intervenir el CP Santa Eulàlia de Ronçana, el PA Parets, el CP Sant Fost, el CPA Sabadell, el CP Sant Quirze, l’ASPA Lliça de Vall, el PA Argentona, el PA Igualada, el PAP Palau, l’AP la Verneda, el CP Molins de Rei i el CP l’Ametlla del Vallés.

Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir un total d’onze podis entre les diferents categories que van competir durant els dos dies de competició. En la categoria Pre-minis, el club va assolir el primer podi de la mà de Naira Barón que va ser tercera. En categoria Mini, Lidia Prieto va acabar a la primera posició i Aitana Varo a la segona. En Iniciació E, el podi va estar format íntegrament per tres patinadores del Ciutat de Terrassa, Nora Garcia primera, Mae Adin segona i Adriana Pérez tercera. En la categoria Pre-Certificat, Nadia Membrives va ser segona. En Infantil, el Ciutat de Terrassa va obtenir un doblet amb Aitana López i Ana Pérez, que van ser primera i segona respectivament. En la categoria Cadet, Júlia Linares va finalitzar primera. La competició va concloure amb la categoria Juvenil, on Natàlia Pujol va aconseguir la segona plaça.

Tags:, , , ,