14 podis per les patinadores del club

IMG_2267

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat d’Igualada la segona fase d’interclubs. Fins a 10 patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van aconseguir pujar al podi, classificant-se per tant, per a la semifinal de Barcelona d’interclubs.

A part del CPA Ciutat de Terrassa van participar quatre clubs més, van ser el Argentona Patinatge Artístic, l’Agrupació Pati La verneda, Club Pati Ciutat de Sabadell i Igualada H.C.

A la categoria de certificat, Andrea López va finalitzar a la tercera posició. En Iniciació A, el podi va estar format íntegrament per tres patinadores del Ciutat de Terrassa, Lidia Ginesta a la primera posició, Maria Alguacil a la segona i Carla López a la tercera. En Iniciació B, es va repetir la mateixa situació i van ser una altre vegada tres les patinadores del club les que van formar el podi. Jordina Argemí va ser primera, seguida de Lucia Pascual segona  i Judit García tercera. En Iniciació C majors, Nahia Olea va acabar primera i a la categoria d’Iniciació C Menors, Paula Ferrés va ser primera i Noa Gómez tercera.

D’altre banda, sis patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van participar el mateix dissabte al trofeu l’Ametlla del Vallès, on van aconseguir un total de 4 podis.

A la categoria juvenil A, Natalia Pujol va finalitzar segona i a la categoria de Cadet B Júlia Linares tercera. Per últim, a la categoria Aleví Aitana López va acabar primera i Ana Pérez tercera.