15 podis al V Trofeu CN Terrassa

IMG_056515 podis del Ciutat de Terrassa al V Trofeu CN Terrassa

El CPA Ciutat de Terrassa va participar el passat cap de setmana al V Trofeu de Patinatge Artístic del CN Terrassa celebrat al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. La competició  va aplegar 310 patinadors de 13 clubs diferents.

Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir un total de quinze podis entre les diferents categories en les que van competir durant els dos dies de competició. En la categoria D mitjanes, el club va assolir el primer podi de la mà de María López que va ser primera. En categoria D menors, Adriana Pérez va acabar a la tercera posició. En Min, el Ciutat de Terrassa va obtenir el primer dels quatre doblets que va aconseguir durant la competició amb Lídia Prieto i Indira Bodelón a la primera i segona posició. En la categoria B majors es van repetir els resultats anteriors amb Nathaly Pincay i Judit Garcia com a protagonistes.

 

La jornada de diumenge va començar amb la tercera posició d’Ainhoa Rodríguez a la categoria Pre-B. En la categoria Pre-Certificat es va obtenir el tercer doblet amb Nadia Membrives primera i Paula Narváez segona. L’últim doblet va correspondre a la categoria de Certificat, on Carla López va ser primera i María Alguacil segona. A la categoria Aleví, Elena Prieto va acabar tercera i en Infantil Aitana López segona, mateixa posició que la seva companya Júlia Linares en Pre Cadet. La competició va concloure amb la categoria Juvenil, on Celia González va aconseguir la tercera plaça.

IMG_0566

Tags:, , ,