22 podis del CPA Ciutat de Terrassa al seu V Trofeu

V Trofeu CPA Ciutat de TerrassaEl CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat cap de setmana el seu V Trofeu de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. La competició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors,  va aplegar prop de 320 patinadors de 13 clubs diferents.

Al marge de la representació local, van participar el PA Igualada, el CPA Sagnier, el CP Congrés, el CN Terrassa, el CPA Diadema Corbera, el CP Sant Quirze, el CPA Sabadell, el CP L’Ametlla del Vallès, el CP la Llagosta, el AP la Verneda, el CP Vallés, i l’Aspa Lliçà de Vall.

Les patinadores del Ciutat de Terrassa van obtenir un total de vint-i-dos podis entre les diferents categories que van competir durant els dos dies de Trofeu. En la categoria Pre-minis, el club va assolir la primera posició del podi de la mà d’Angelina Bullón. En categoria Mini 2011, Indira Bodelón va acabar primera i a la categoria Minis 2012 Naira Barón tercera. En Iniciació D menors, Lidia Prieto va ser segona i en Iniciació D Majors Georgina Freixa tercera. En Iniciació E 2005-2009 el Ciutat de Terrassa va obtenir un doblet amb Nina Gómez primera i Nerea López segona. En Iniciació E 2010-2012 Cloe Serra va ser segona. En Iniciació C Menors Adriana Pérez va acabar primera i Nora Garcia tercera. En Iniciació B el Ciutat de Terrassa va repetir doblet amb Paula Ferrés i Ainhoa Rodríguez, primera i segona respectivament. En Iniciació A Nathaly Pincay va ser segona i Noa Gómez tercera. A la categoria de Certificat, Nadia Membrives va ser primera i Jordina Argemí tercera. A la categoria Aleví Marina Zalaya va acabar primera i en Infantil Aitana López va ser primera i Ana Pérez segona. A la categoria Cadet BCD, Claudia Zalaya va ser segona i en Cadet EF Gisela Gonzalez primera. La competició va concloure amb la categoria Juvenil, on Celia Gonzalez va aconseguir la segona plaça.

Tags:, , , ,