Èxit al 8è Festival del CPA Ciutat de Terrassa

Grupal festival 2015 cortada

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar dissabte passat el seu 8è Festival de Patinatge Artístic, un espectacle que va convertir-se en un gran èxit d’afluència i de participació que va fer que el pavelló de La Maurina estigués completament ple.

L’esdeveniment, que duia com a títol “Un somni medieval”, va aplegar disset actuacions i va dividir-se en dues parts. La primera d’elles va estar integrada per nou actuacions i van poder contemplar-se cinc números col·lectius, dos a càrrec de clubs convidats, ASPA Lliçà de Vall i CPA Premià de Mar, i tres a càrrec de patinadors del club. Van completar aquesta primera part les actuacions individuals protagonitzades per Júlia Linares, Noemi Pujol, Silvia Rodríguez i l’actuació de la parella Pau i Oriol.

La segona part del festival va constar de cinc números de grup, tres a càrrec de clubs convidats, APA Granollers, CP Parets i CP Gramenet, i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Van finalitzar aquest segona part tres actuacions individuals a càrrec de Natàlia Pujol, Aitana López i Pau Garcia. La vetllada també va servir perquè el club presentés públicament el nou ball del grup de competició per aquesta temporada anomenat “Els Cavallers”.

Tags:, , , ,