11è aniversari del CPA Ciutat de Terrassa

POSTER_ONTHE_SEAS_FINAL BAIXA-001

Festival de Patinatge Artístic en motiu del 11è aniversari del CPA Ciutat de Terrassa

La jornada va convertir-se en un gran èxit d’afluència i de participació.

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el XI Festival de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. L’exhibició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors,  va aplegar catorze actuacions amb patinadors de 5 clubs diferents.

L’espectacle, amb el títol de “On the sea” com a fil argumental, es va dividir en dues parts. La primera d’elles va estar formada per set actuacions i va començar amb “La Marxa”, ball que va servir per presentar a tots els patinadors del club. Tot seguit va contemplar-se un número de la parella artística formada pel Bruno Marco i la Sira Bella del CP Parets i quatre actuacions col·lectives, una a càrrec de patinadors del CP Palau i la resta per patinadors del club local. Va completar la primera part una actuació individual de la patinadora del ciutat de Terrassa Ana Pérez.

La segona part del festival va constar de cinc números de grup, tres a càrrec dels clubs convidats, CP Granollers, CP Parets i Aspa Lliçà de Vall i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Les darreres actuacions individuals van anar a càrrec de Gisela González i Aitana López, ambdues del Ciutat de Terrassa. La jornada va finalitzar amb l’estrena de l’actuació “Vinkingos”, ball que realitzen les categories del club local i amb la tradicional entrega d’obsequis a tots els patinadors.

Tags:, , , ,