8 podis al II Trofeu de Sabadell

1465210708085

El CPA Ciutat de Terrassa va aconseguir vuit podis al II Trofeu de Sabadell de patinatge artístic que va celebrar-se el cap de setmana a la localitat de Sabadell.

El Trofeu va comptar amb la participació de vuit clubs convidats, on a part del Ciutat de Terrassa van intervenir Sant Vicent de Montalt, L’Ametlla del Vallès, Patinatge artístic Sabadell, Patinatge artístic Palau, Club patinatge Sant Celoni, C.H.P Sant Feliu i Club patinatge Sant Quirze del Vallès.

La competició va començar dissabte al matí amb les iniciacions, Laia Martí i Paula Ferrés van participar en la categoria d’iniciació C obtenint la segona i tercera plaça respectivament.

Diumenge va ser el torn dels patinadors de Certificat, a la categoria Aleví, dues patinadores del Ciutat de Terrassa van pujar al podi, Aitana López a la primera posició i Ana Pérez a la segona. En Infantil B, Gisela González va ser primera, mateix èxit que Júlia Linares a la categoria de Cadet B. Els darrers podis van arribar de la mà de les germanes Pujol, les dues van finalitzar a la segona posició Natàlia en Juvenil A i Noemi en Juvenil B.