Aitana López classificada pel Campionat de Catalunya cadet

La patinadora del Ciutat de Terrassa Aitana López va classificar-se en desena posició al Campionat de Catalunya cadet de patinatge artístic que va celebrar-se a Sant Vicenç de Montalt el passat cap de setmana.

22f108b7-8651-41e5-8ca1-ad867f206124

Aquest passat cap de setmana les instal·lacions del club patinatge artístic Sant Vicenç de Montalt van acollir el Campionat de Barcelona de les categories Aleví, Cadet i Juvenil, on va participar la patinadora del CPA Ciutat de Terrassa Aitan López.
La patinadora egarenca va finalitzar a la desena posició i aconsegueix la classificació pel Campionat de Catalunya que se celebrarà el 15 i 16 de juny a la localitat de Mollerussa.

Dissabte va realitzar el programa curt que la va deixar en una provisional setena plaça. López va treballar molt el seu programa lliure i es va mostrar molt sòlida en salts i piruetes, que juntament amb un gran estil i treball coreogràfic li van donar unes bones puntuacions. Diumenge va ser el torn del disc llarg i la patinadora del Ciutat de Terrassa va realitzar amb encert tots els elements de dificultat que contenia en el seu ball. Aquesta bona actuació li va permetre finalitzar a la desena posició amb un total de 242.40 punts i aconseguir la classificació pel Campionat de Catalunya.