Aitana López tanca una brillant temporada amb un meritori desè lloc al Campionat d’Espanya Aleví

_dri9220_opt

Aitana López Digón del CPA Ciutat de Terrassa tanca una brillant temporada amb un meritori desè lloc al campionat d’Espanya.

El passat cap de setmana es va disputar el campionat d’Espanya aleví de patinatge artístic a la localitat de Lloret de Mar, on la patinadora Aitana López va finalitzar a la desena posició. Cal destacar que ha estat la primera vegada que una patinadora del Ciutat de Terrassa ha participat en un Campionat d’Espanya.

El campionat es va iniciar divendres amb el disc curt. López va realitzar una bona actuació del seu ball executant de manera excel·lent totes les piruetes que l’integraven, cometent tant sols un petit error en l’execució d’un combinat. D’aquesta manera es guanyava el dret d’executar dissabte el disc llarg, ja que va finalitzar a la tretzena posició i la classificació l’obtenien les vint-i-dues primeres patinadores de les trenta-set que competien en aquesta categoria.

Dissabte a la tarda va ser el torn del disc llarg. La patinadora egarenca va efectuar una gran actuació, realitzant amb encert tots els elements de dificultat que integrava el seu ball tret d’una pirueta que no va poder efectuar perquè no va centrar-la correctament. Amb aquesta actuació, López va aconseguir la novena posició, fet que va provocar que finalitzés al desè lloc al campionat estatal.

El títol nacional el va obtenir la catalana Ariadna Garrasino del CP Lloret, van acompanyar-la al podi la càntabra Alejandra Lavín a la segona posició i la catalana Sara Ortiz a la tercera.