Bona actuació en els campionats del passat cap de setmana

18.07.2015

Les patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van realitzar una bona actuació en els campionats del passat cap de setmana. Per una banda, un total de 24 patinadores van assistir al I Trofeu associació Lliçà de Vall, on van aconseguir sis podis. D’altre banda, Aitana López va participar al Campionat de Barcelona Aleví.

Diumenge va tenir lloc el I Trofeu associació Lliçà de Vall, memorial Juanma López, on patinadores del club van aconseguir pujar al podi fins a sis vagades. A la categoria juvenil, Noemi Pujol va acabar en tercera posició i a la categoria cadet, la seva germana Natalia Pujol va pujar al segon esglaó del podi. Va tancar l’actuació matinal Paula Fernández, que va finalitzar en primera posició. El torn de la tarda va ser per les categories d’iniciació, on Júlia Cantudo i Sara González van aconseguir la segona i tercera posició respectivament a la categoria d’Iniciació A. Per últim, Dafne Membrives es va alçar amb la primera posició a la categoria d’Iniciació C.

D’altre banda, dissabte i diumenge es va disputar a la localitat de Tordera el Campionat de Barcelona Aleví en el que hi va participar Aitana López.

En el disc curt, va realitzar un bona actuació  que la va permetre acabar a l’onzena posició, dintre de les 15 que donaven l’accés al campionat de Catalunya. Diumenge va ser el torn del programa llarg, però la patinadora egarenca no va estar de sort i va relliscar en l’execució d’un salt. Aquest fet va penalitzar-la i no va poder mantenir l’onzena posició de dissabte, quedant rellevada fins a la vintena posició.