Bons resultats a l’intercomarcal i a Andorra

Semis Interclub i Andorra

El passat cap de setmana, les patinadores del CPA Ciutat de Terrassa van assistir a dues competicions diferents que es van saldar amb bons resultats. Per una banda, van disputar les semifinals del torneig de Barcelona d’interclub, a la localitat de Santa Eulàlia de Ronçana, on sis patinadores van obtenir classificar-se per a la final d’aquesta competició. D’altre banda, un total de 14 patinadores van participar al 6º Trofeu principat d’Andorra.

A les semifinals de Barcelona d’interclub, a la modalitat de figures obligatòries, Paula Fernàndez va acabar a la primera posició de la categoria d’iniciació B, mentre que Judit Jiménez va aconseguir una plaça per a la final al acabar en quarta posició. A la modalitat de lliure, Sara González va ser tercera a la categoria d’iniciació A i Carlota Martínez va aconseguir la segona posició a iniciació B majors, mateix resultat que Elena Prieto a Iniciació B petites. Per últim, Jordina Argemí va finalitzar tercera a Iniciació C petites.

Pel que fa al trofeu disputat al principat d’Andorra, Aitana López va acabar tercera a la categoria Aleví. Les dues germanes Pujol també van aconseguir pujar al tercer graó del podi, Natàlia a la categoria cadet i Noemí a la juvenil. A iniciació A, Andrea López va acabar primera, mentre que a Iniciació mini Nora Garcia va ser primera i Aitana Varo segona. A la categoria d’iniciació E, Miranda Gamiz i Erik Vallejo van pujar al podi en segona i tercera posició respectivament, mentre que Judit Garcia va ser primera a Iniciació C.

 

Tags:,