Festival de Patinatge Artístic per celebrar el 10è aniversari del CPA Ciutat de Terrassa

Ball Alicies_opt

El CPA Ciutat de Terrassa va organitzar el passat dissabte el IX Festival de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d’esports de La Maurina. L’exhibició, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors,  va aplegar dinou actuacions amb patinadors de 5 clubs diferents.

L’espectacle, amb el títol de “Érase una vez” com a fil argumental, es va dividir en dues parts. La primera d’elles va estar formada per deu actuacions i va començar amb “La Marxa”, ball que va servir per presentar a tots els patinadors del club. Tot seguit van contemplar-se cinc números individuals a càrrec de les patinadores del club Elena Prieto, Andrea López, Júlia Linares i Claudia Zalaya i quatre actuacions col·lectives més, dues a càrrec de patinadors del CP Parets i del APA Granollers i dues a càrrec de patinadores del club local.

La segona part del festival va constar de quatre números de grup, dos a càrrec dels clubs convidats, CPA Premià de Mar i CP Gramenet, i dos protagonitzats pel CPA Ciutat de Terrassa. Les darreres actuacions individuals van anar a càrrec de Gisela González, Marina Zalaya, Ana Pérez i Aitana López pel Ciutat de Terrassa i Oriol Terradas pel CP Parets. La jornada va finalitzar amb la tradicional entrega d’obsequis a tots els patinadors i amb un gran pastís commemoratiu dels 10 anys d’història del club.

Tags:, , , ,